Auto zonder boodschap is een gemiste kans

Net als een gevel- of bouwbord, een envelop of een advertentie in een huis-aan-huis-blad is uw bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Bedrijfswagens zonder een reklameboodschap is een gemiste kans om aandacht te vestigen op de producten of diensten die u uw klanten te bieden heeft.

Een bestuurder die achter uw reklameauto rijdt, kan niet om de boodschap heen. Reklame-uitingen op auto's hebben dan ook een zogenoemde lange contacttijd. Autoreklame is daarom bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid te vergroten, maar bijvoorbeeld ook om de aandacht te vestigen op acties.

Ook moeilijk benaderbare doelgroepen komen binnen handbereik, want iedereen komt op straat.

U heeft 5 tot 12 jaar garantie op montage en materiaal.

Wij beschikken over een bibliotheek die bijna alle digitale tekeningen van automodellen bevat.
Hiermee kunnen wij u met een schets een inzicht in het resultaat geven.

 

Behalve auto‘s en busjes, zijn ook vrachtwagens en andere voertuigen geen probleem.


Een Amsterdamse tram waar Pouw Reklame belettering voor 'Beregoed' voor heeft gemaakt.

 

Magneetstickers
Gebruikt u uw auto ook nog voor andere doeleinden dan voor uw bedrijf, of wilt u gewoon geen 'vaste' reklame? Magneetstickers bieden dan voor u de uitkomst. Ook op de magneetsticker is qua bedrukking alles mogelijk, en het verschil is bijna niet te zien.
Levertijd
De levertijd voor het beletteren van auto‘s is gemiddeld 1 2 weken na opdracht. U hoeft uw auto slechts n dag te missen, u kunt deze ‘s morgens brengen en ‘s middags halen. In sommige gevallen kunnen wij de auto ook op locatie plakken.

1999-2010 Pouw Reklame V.O.F. • laatste update op 17-11-2010
Alle informatie en tarieven op onze website is onder voorbehoud.