Norm belettering - zie ook www.biza-striping.nl

Overheidsorganisaties die dienen te voldoen aan de eisen betreffende norm-striping en -belettering (politie, brandweer, ambulance), kunnen bij Pouw Reklame terecht voor complete belettering of aanpassingen van diverse voertuigen.

Wij zijn ervaren met het beletteren van voertuigen volgens biza-norm. Dit is een norm die het Ministerie van Binnenlandse Zaken voorschrijft voor de belettering van o.a. de bovengenoemde voertuigen. Deze voorschriften bestaan uit het juist toepassen van typografie, soort materiaal (vinyl) en de betreffende huisstijl.

Door onze digitale bibliotheek tekeningen van voertuigen, is het mogelijk om snel een schetsvoorbeeld en uitvoering te realiseren. Behalve personenauto's, behoren ook boten, motoren, autobussen, tankautospuiten, aanhangers, etc. tot de mogelijkheden.

Voor elk te beletteren voertuig word door ons, vooraf een schetsvoorbeeld gemaakt volgens de bestaande normen. Eventueel vragen wij bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties reeds bestaande tekeningen op.

Levertijd
Omdat u uw voertuigen eigelijk niet kunt missen, beletteren wij deze meestal binnen één werkdag, onder de ideale omstandigheden in ons eigen werkplaats. Kleine reparaties en aanpassingen doen wij ook op locatie.

Belangrijk voordeel van de biza-striping, is dat deze geheel reflecterend is, en daardoor ook 's nachts goed zichtbaar.

© 1999-2007 Pouw Reklame V.O.F. / laatste update op 26-9-2007
Alle informatie op onze website is onder voorbehoud.