Stickers op maat voor u gemaakt

Door jarenlang ervaring en gebruik makend van geavanceerde apparatuur realiseren wij voor u hoge kwaliteit stickers, in elk gewenst formaat, vorm en in alle denkbare kleuren. Kwaliteit voor binnen- of buitengebruik of voor tijdelijk gebruik bij korte acties.

Door het gebruik van digitale technieken zijn zowel kleine als grote oplages prijstechnisch aantrekkelijk. Omdat wij geen gebruik maken van stansvormen maar de stickers computergestuurd worden geplot, is elk gewenste vorm sticker ook bij lage oplagen mogelijk. Zo is de vorm van de sticker eenvoudig aan te passen aan de tekst, afbeelding of uw bedrijfslogo.

 


Pouw Reklame gebruikt de beste kwaliteit vinyl waaronder 3M en Avery.

Het vinyl kan geprint worden in een tal van sportkleuren, waaronder goud, zilver en andere felle kleuren. Daarnaast kunnen foto's geprint worden door middel van cyaan, magenta, geel en zwart te printen.

Tot de mogelijkheden behoort het leveren van stickers op rollen. Ideaal bij winkelverkoop bijvoorbeeld. Ook levering op vellen of per stuk losgesneden is mogelijk.

Magneetstickers kunt u niet alleen op uw koelkast gebruiken, maar natuurlijk ook op uw auto. U heeft dan dus autoreklame wanneer u dat wilt.

Voor meer informatie en prijzen nodigen wij u uit in onze showroom, of neem telefonisch contact op via: 020-6592900.

1999-2007 Pouw Reklame V.O.F. • laatste update op 16-10-2007
Alle gepubliceerde informatie is onder voorbehoud.